Energiaremontit

Tutustu EEMontti-tulosvihkoon lataamalla se tästä!

 

Kiinteistöjen omistajat valitsivat raadin lausuntojen ja tarjoajien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella seuraavat ratkaisut ja niiden tarjoajat toteutettaviksi ratkaisuiksi:

KOHDEKIINTEISTÖ 1: 60-luvun tyyppitalo

KOHDEKIINTEISTÖ 2: 70-luvun omakotitalo

  • Ratkaisu: Ilmanvaihdon uusiminen koneelliseksi pyörivällä lämmöntalteenottoyksiköllä ja sähkölämmittimien uusiminen, Ensto/Enervent
  • Remontin tilanne: Toteutettu joulukuu 2011-helmikuu 2012
  • Tutustu remontin tarkempaan kuvaukseen!

KOHDEKIINTEISTÖ 3: 2000-luvun omakotitalo

KOHDEKIINTEISTÖ 4: 2000-luvun paritalo

  • Ratkaisu: Maalämpö vesikiertoisella lämmönjaolla, Halmesvaara Oy
  • Remontin tilanne: Remonttia ei toteuteta EEMontti-hankkeen aikana. Remontti toteutetaan vasta, kun kiinteistössä tulee muutakin remontin tarvetta.
  • Tutustu remontin tarkempaan kuvaukseen!

 

EEMontti-hankkeessa syksyllä 2011 järjestettyyn tarjouskilpailuun osallistui vain kourallinen palveluntarjoajia ennakko-odotuksista poiketen. Vain neljältä palvelutarjoajalta saatiin kaikkiaan seitsemän tarjousta. Tarjousten vähäisyys oli asiantuntijaraadille yllätys, mutta toisaalta parhain tarjous oli täydellinen eikä raati kohdistanut ratkaisuun yhtään parannusehdotusta. Katso kilpailuun mukaan hyväksyttyjen tarjouksen jättäneiden yritysten tiedot täältä.

Kilpailun asiantuntijaraati arvioi kaikki kilpailuun jätetyt tarjoukset ja valinnut tarjousten perusteella kiinteistöjen omistajille toteutettavaksi suositellut ratkaisut. Tutustu tarjottuihin ratkaisuihin ja raadin niistä antamiin arvioihin lataamalla arviointidokumentti tästä!